Vi har modtaget en forespørgsel om klubbens deltagelse i adventsmarked i Lem. Hvem har tid og lyst? Giv en melding til vores formand”
Hej Erik
Vi skal i lem spejdergruppe have et adventsmarked den 24 nov fra kl 11.30 til 16. Inde i selve spejderhuset vil der være forskellige boder, bla. Salg af beton, hæklerier, hjemmelavede kort MF. Udenfor vil der være forskellige kreative ting som juledekorationer, kranse man selv kan fremstille. I vores bålhytte vil det være muligt at købe en varm bålret indtil kl 13, derefter kan man lave Hj. Æbleskiver over bål, samt gløgg mm. Spejderne vil desuden sælge juletræer, træsnemænd.
Jeg tænkte på om i havde lyst til enten at komme hvor folk kan få taget julebillede mod betaling som selvfølgelig tilfalder jer.
Prisen for en stand på adventsmarkedet er en præmie til vores tombola 3. Weekend i advent
Mvh Birgitte, arrangør af adventsmarkedet spejderne lem.
Ps. Kan træffes på tlf 40531413
Håber at høre fra jer
Svar fra Erik:

Det lyder da spændende.
Jeg sender en besked ud til medlemmerne som så kan byde ind med hvem der har tid og lyst.
Når jeg har fået nogle tilbagemeldinger hører du fra mig.
Svar fra Birgitte
I kan enten få et bord indenfor, eller en stand udenfor… det er vi meget fleksible med. Det er andet år arrangementet afholdes, sidste år var det godt besøgt, så forventer flere iår
Mvh birgitte
0 svar

Efterlad en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!