Kære Erik

Jeg tillader mig at skrive, fordi vi hos CEWE lige har startet vores store internationale fotokonkurrence CEWE Photo Award på ny. I den forbindelse tænkte jeg, at det måske var noget for dig og dine medlemmer at deltage? Vi har mere end 1000 præmier på højkant, en præmiesum på over 1,8 mio. kr. og et niveau, der appellerer til alle, der elsker at tage fotos – uanset niveau og ambitioner.

For to år siden var der en dansker blandt top 6 og sidste år gik første pladsen til en finne. Jeg synes selvfølgelig, det kunne være fantastisk, hvis en eller flere danskere igen i år kunne blande sig blandt de bedste amatørfotografer i Europa. Derfor vil jeg gerne invitere medlemmerne i jeres fotoklub til at deltage i fotokonkurrencen. I kan deltage her: www.cewefotobog.dk/cewephotoaward.html

Hovedpræmierne består blandt andet af en rejse efter eget valg, nyt hightech fotoudstyr og fotoprodukter fra CEWE. Udover hovedpræmierne kårer vi hver måned også de bedste fotos i hver kategori. Disse fotos præmieres med et gavekort på 750 kr. til fotoprodukter fra CEWE.

Til og med den 30.5.2019 har I mulighed for at indsende jeres bedste fotos i ti forskellige kategorier:

• Humor
  • Mennesker
  • Arkitektur og infrastruktur
  • Natur
  • Dyr
  • Landskaber
  • Rejse og kultur
  • Hobby og fritid
  • Mad

I gør også noget godt, hvis I deltager: For hvert indsendt foto giver CEWE nemlig 75 øre til SOS Børnebyerne. I må deltage med op til 100 fotos.

De indsendte fotos bliver udelukkende brugt i forbindelse med promoveringen af CEWE Photo Award 2019.

I kan læse meget mere om fotokonkurrencen, konkurrencebetingelserne og præmierne på hjemmesiden, hvor I også uploader jeres fotos: www.cewefotobog.dk/cewephotoaward.html

Skulle du have lyst til at lægge fotokonkurrencen på jeres hjemmeside eller intranet, sender jeg naturligvis gerne uddybende info eller grafikker, hvis du har brug for det.

Har du eller nogle af dine medlemmer spørgsmål til fotokonkurrencen, skal I endelig ikke tøve med at kontakte mig.

Med venlig hilsen/Best regards/Mit freundlichen Grüßen

Mie Naur
Marketing coordinator

Mobil:
Dir. tel.: +45 8749 1211

www.cewefotobog.dk

0 svar

Efterlad en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!